Kick Oylaması Scripti

Kick Oylaması Scripti

Selamlar, bu script ile birisi kick oylaması başlatabilir ve oylama bitişinde de oyuncu belirtilen değerden fazla oy almış ise kicklenir. Her şey dinamik olarak modun başında ayarlanabilir haldedir. Ayarlar kısmında oradan değiştirmeniz gereken yerlerden bahsedeceğim.

Komutlar:

/votekick [oyuncu ıd] - Oylamayı başlatır.
/oyver - Eğer bir oylama başlatılmış ise oy verir. Herkesin bir tane oy verme hakkı vardır.

Ayarlar:

#define RCON_YETKILI - Bu kısımda sabit değer 1 olarak ayarlanmıştır. Eğer 1 olarak bırakırsanız /votekick komutunu sadece rcon yetkililer kullanabilir.

#define OYLAMA_SURESI - Oylama başladıktan sonra oylamanın ne zaman sonuçlanacağını buradan ayarlamalısınız. Sabit saniye 30 olarak ayarlandı, siz kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

#define MIN_OY - Oyuncunun kick yemesi için minimum gereken oyu buradan ayarlamalısınız. Sabit değer olarak 5 ayarlandı, siz kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

#define BEKLEME_DURUMU - Tekrar oy kullanma süresinin aktif olup olmayacağını buradan ayarlayabilirsiniz. 1 yaparsanız aktif olur, 0 yaparsanız kapalı olur. Sabit değer 1 olarak ayarlanmıştır, kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

#define BEKLEME_SURESI - Eğer bekleme süresi aktif ise tekrar bekleme süresini buradan ayarlamalısınız. Sabit değer olarak 60 saniye yapıldı, siz kendinize göre düzenlemelisiniz.

İndirme Bağlantıları:

Yorum Gönder

0 Yorumlar