Headshot Script

SA-MP İçin Headshot Kodu

GTA: San Andreas Multiplayer (GTA SA-MP) için headshot scripti veya başka bir deyişle headshot sistemi arıyorsanız aşağıda yer alan kodları sizden eklemeniz istenen bölümlere ekleyerek arayışınıza son verebilirsiniz.

İlk olarak oyun modunuzun başına aşağıdaki kodu yerleştirin.

#define HS_SILAH 1 // Bu tanımı 1 yaparsanız elinde yalnızca Sniper olan oyuncular headshot atabilir fakat 0 yaparsanız headshot silah fark etmeksizin atılabilir.

İkinci adımı atmak için OnPlayerGiveDamage'a gitmemiz gerekiyor. CTRL + F ile arattığınızda OnPlayerGiveDamage sonucuna gitmiyorsanız aşağıdaki kodların tamamını modunuzun sonuna ekleyin.

public OnPlayerGiveDamage(playerid, damagedid, Float:amount, weaponid, bodypart)
{
new Float:zirhh;
GetPlayerArmour(damagedid, zirhh);
if(zirhh == 0)
{
#if HS_SILAH == 1
if(weaponid == 34) SetPlayerHealth(damagedid, 0.0);
// GivePlayerMoney(playerid, 500); // HS attığında para vermesini istiyorsanız satırın başındaki işareti kaldırabilirsiniz.
#else
SetPlayerHealth(damagedid, 0.0);
#endif
}
else
{
#if HS_SILAH == 1
if(weaponid == 34) SetPlayerArmour(damagedid, 0.0);
// GivePlayerMoney(playerid, 500); // Zırhını deldiğinde para kazanmasını istiyorsanız satırın başındaki işareti kaldırabilirsiniz.
#else
SetPlayerArmour(damagedid, 0.0);
#endif
}
return 1;
}

OnPlayerGiveDamage oyun modunuzda tanımlı ise OnPlayerGiveDamage'in altındaki "{" parantezinden return değerinin üzerindeki "}" parantezine kadar almanız gerekiyor. Bunu yapmazsanız derleme aşamasında hata alırsınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar