Anti DeAMX - Modunuz İçin Güvenlik!

Anti DeAMX Kodları
Anti DeAMX ile modunuzun veya filterscriptinizin derlemesinin çalınması durumunda kaynak dosyasına ulaşılmasını engellemek için aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz. Bu kodları kullanmak, modun veya filterscriptin ".amx" dosyasının ".pwn" dosyasına dönüştürülmesini engeller.

İlk olarak "Pwn" formatına çevrilmesini istemediğiniz modu veya filterscriptin kaynak dosyasını (pwn) açın. Kodları oyun moduna eklemek istiyorsanız OnGameModeInit, filterscripte eklemek istiyorsanız OnFılterScriptInit'i Ctrl ve F tuşlarını kullanarak aratın ve callbackin içerisine aşağıda yer alan kodu ekleyin.

antideamx(), WasteDeAMX();

Bu kodları filterscript veya oyun moduna ekledikten sonra modunuzun ya da filterscriptinizin en sonuna şu kodları yerleştirin:

WasteDeAMX()
{
new b;
#emit load.pri b
#emit stor.pri b
}

AntiDeAMX()
{
new a[][] =
{
"Unarmed (Fist)",
"Brass K"
};
#pragma unused a
}

Anti DeAMX Ne İşe Yarar?

Yukarıdaki kodların temel amacı, "amx" dosyalarının kırılmasını engellemektir. Bu kodlar, oyun modunuzu ve filterscriptinizi daha güvende tutar. DeAMX engelleme kodlarını kullanmanın faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Modunuzun "amx" dosyası çalındığında belirli programlarla kaynak dosyalarına erişilmesini engeller.
  • Bulut depolama hizmeti kullanıyorsanız ve hesabınıza başka kişilerin de erişimi varsa bu kişilerin modun kaynak kodlarına erişmesinin önüne geçer.
  • Kaynak kodu çıkarma programları modunuzun kaynağını bir bütün olarak çıkaramasa da Anti DeAMX kodlarını modunuza eklemek, bu programları kullanan kişilerin amacına ulaşmasını imkânsız hâle getirir.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Yorum yapmak için Google hesabına veya bir web sitesine ihtiyacınız yoktur. Kimlik seçme bölümündeki varsayılan değeri "Adı/URL" olarak seçebilir, isminizi yazdıktan sonra "Devam" butonuna tıklamanız yeterlidir. Sizlere gösterdiğimiz minik adımların arkasından yorumunuzu yazmaya başlayabilirsiniz. İçeriğimizle ilgili yorumunuzu yaptıktan sonra "Yayınla" butonuna basmayı unutmayın!