GTA 5 Gerçek Hayat Videoları

GTA 5 Gerçek Hayat Videoları

Grand Theft Auto serisinin son oyunu GTA 5 gerçek hayata uyarlansa ne olurdu? YouTube'un emektar içerik oluşturucuları bize bunu güzel bir şekilde yansıtıyor. Open World (Açık Dünya) bir oyun serisi olan Grand Theft Auto'nun son oyununun gerçek hayattaki versiyonunu seyretmek ister misiniz? GTA 5 gerçek hayat videoları ile yüksek doz aksiyon filmleri izliyormuşsunuz gibi zaman tüketmeye hazır olun!

Beğenebileceğiniz GTA 5 Gerçek Hayat Videoları

1. GTA VR (ft. Steven Ogg)

Steve Ogg'un kim olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Biz içinizde bilmeyen birileri olma ihtimalini göz önünde tutarak kim olduğunu söylemek istiyoruz. Steven Ogg ağabeyimiz, Grand Theft Auto 5'te sık sık gördüğümüz ve kendisini yönetmekle yükümlü olduğumuz Trevor Philips'in seslendiricisi oluyor. Bu video ise Grand Theft Auto serisinin harikalar yaratan son oyununu satın almak ile satın almamak arasında gidip gelen kişilere oyunu açıklama görevini üstleniyor.

Grand Theft Auto V dünyasına sahip olan kaosun büyüklüğüne dair herkesin hemfikir olduğu görüşler vardır. GTA VR isimli bu video ise eğitim moduna giren bir kişinin başına gelenleri konu alıyor. Steven Ogg ise eğitim modunda bu kişinin kendisine rehber oluyor.

Velhasıl diyelim, videonun kimler tarafından izlenmesinin gerektiğini söyleyelim. Grand Theft Auto 5 satın almalı mıyım gibi sorularla sabahınızı gecenize, gecenizi sabaha taşıran kıymetli arkadaşlarımızdansanız bu 7 dakikalık videoya kesinlikle bir göz atmalısınız.

2. GTA 5 Heist in Real Life

GTA 5 gerçek hayat videoları listemizin sıradaki videosu ise "TrueMOBSTER" isimli kanalda yayımlanan ama üstün başarısına rağmen çok az izlenen "GTA 5 Heist in Real Life" isimli bir video. Dışarıdaki dünyada fps (first person shooter) modunda GTA V oynamanın nasıl bir his olduğunu öğrenmek istiyorsanız tavsiye ediyoruz, içinizden izlemeyen kalmasın.

3. Real GTA

Real GTA, Grand Theft Auto V'in gerçek hayat uyarlamasına verilebilecek son örneğimiz olduğu için Corridor kanalının bu güzel videosunu size ballandıra ballandıra anlatmak istiyoruz. 😂 Silah tutuşu olsun, kamera açısı olsun, insanların yani npclerin (oyuncu olmayan karakterler olarak da biliniyorlar) verdiği reaksiyonlar olsun... O kadar fazla detaya önem verilmiş ki belirli bir noktadan sonra oyunda çekilen bir video izliyormuşsunuz gibi hissetmeye başlıyorsunuz.

Bu video, oyunu daha önce oynamışsanız en az bir kez başınıza gelen bir olayın burukluğunu da ekrana veriyor. GTA 5'in gerçek hayata uyarlandığı bu videonun sonuna doğru sizler de göreceksiniz ki şoförler yoldan çekilmediğiniz takdirde gözünüzün yaşına bakmıyor, gazı köklüyor ve sizi oracıkta eziyor. Oyunun sinir edici yanını görmezden gelirsek ölüm şeklinin de çok başarılı bir şekilde uyarlandığını söylemek mümkün olabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar