Samp Unable to Execute Hatası Nasıl Çözülür?

GTA Samp Unable to Execute hatası alıyorsanız aşağıdaki çözüm yolları size yardımcı olabilir. Bu yollara geçmeden önce hatanın kaynağına inmek gerekiyor. Bu, sizi sorun hakkında daha fazla bilgili yapacaktır.

Grand Theft Auto San Andreas Multiplayer oyununda "Samp Yürütelemiyor" hatasının önce nedenlerini sonra nasıl çözüleceğini aşağıdaki maddeleri takip ederek öğrenebilirsiniz.

Samp Unable to Execute Çözümü

Samp Unable to Execute Hatası Neden Olur?

  • Bilgisayarınızın işletim sistemi yenidir. Oyunculuğa yeni oyunlarla giriş yapmışsanız muhtemelen bunun tam tersi olması gerektiğini düşünüyorsunuzdur ama hayır, Grand Theft Auto San Andreas ve GTA SA:MP 2004'te çıktı ve modern işletim sistemleri ile uyumluluk sağlayamıyor. Bu sorunu yaşıyorsanız işletim sisteminizin Windows 8, 8.1 ve 10 olması muhtemeldir. Windows 7, 2009 yılında çıktığından önceki cümlede sıralanan işletim sistemlerine göre daha eskidir ve size sorun yaşatma olasılığı daha düşüktür.
  • Virüsten koruma yazılımı (veya anti virüs yazılımı) istemcinin çalışmasını engelliyordur.
  • Oyunun dosyalarına ikinci bir el tarafından müdahale edilmiştir.

Samp Unable to Execute Hatası Nasıl Düzeltilir?

Yukarıdaki maddelerde hatanın neden ortaya çıktığına ilişkin birtakım ipuçları yer alıyor. Aşağıdaki maddelerde ise bunların nasıl düzeltileceği gösteriliyor.

  • Samp.exe yönetici olarak çalıştırın.
  • GTA SA klasörüne girin ve SAMP.exe'nin üzerine sağ tıklayın. Önünüze gelen seçeneklerin en sonunda yer alan "Özellikler" seçeneğine tıklayın. Mevcut sekmelerden "Uyumluluk" sekmesini bulun ve üzerine tıklayın. "Uyumluluk modu" başlığının hemen altındaki "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" yazısının başındaki kutucuğu işaretleyin ve eski bir işletim sistemini seçin.
  • Virüsten koruma yazılımını devre dışı bırakın.
  • GTA: San Andreas için geliştirilen oyun modlarından birini indirip kurduysanız en son indirdiğiniz modu silin.
  • Belgelerinize gidin ve GTA San Andreas User Files klasörünü bulun. Bu klasörde yer alan "gta.set" dosyasını silin.
  • Yukarıdaki çözüm yollarından hiçbiri size yardımcı olmazsa ilk olarak Samp istemcisini silin ve yeniden kurun. Bu, sizi çözüm yoluna ulaştırmazsa GTA: San Andreas'ı silip yeniden kurun.
  • Oyunu korsan olarak indirmenin de yürütme hatasına neden olabileceğini unutmamalısınız. Oyunu illegal yollarla paylaşan kişi, oyunun dosyalarına zarar vermiş olabilir ve daha da kötüsü, oyuncuların bilgisayarına sızmak için oyunun dosyalarına virüs yerleştirmiş olabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar