Roleplay Testi

Roleplay Testi

Selam arkadaşlar, bu script ile oynamayı bilmeyen bir nebze roleplay oyuncularını engelleyebilirsiniz. Basit terimler kullanılmıştır. Örneğin ooc, ic gibi terimler. Eğer oynamayı azcık bilen bir oyuncu varsa rahatlıkla geçebilmektedir.

Script, oyuncu oyuna girdikten sonra devreye girmektedir. Bildiğiniz diyalog mantığı ile yapılmıştır. Önüne bir kutucuk çıkıyor ve kabul edip etmediğini soruyor, eğer etmezse kick atıyor. Eğer oyuncu devam ettikten sonra soruların herhangi birini bilemezse kick yemektedir.

Kayıt ettirmediğim için oyuncu her sunucuya girdiğinde bu test çıkmaktadır. Kendi modunuzdaki kayıt sistemine göre bir değişken tanımlayıp onu kaydettirebilirsiniz, böylece oyuncuya sadece bir kez çıkmış olur.

İndirme Bağlantısı: Solidfiles

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Yorum yapmak için Google hesabına veya bir web sitesine ihtiyacınız yoktur. Kimlik seçme bölümündeki varsayılan değeri "Adı/URL" olarak seçebilir, isminizi yazdıktan sonra "Devam" butonuna tıklamanız yeterlidir. Sizlere gösterdiğimiz minik adımların arkasından yorumunuzu yazmaya başlayabilirsiniz. İçeriğimizle ilgili yorumunuzu yaptıktan sonra "Yayınla" butonuna basmayı unutmayın!