3 Adımda Bedava SA:MP Host Almak

3 Adımda Bedava SA:MP Host Almak

Güzel bir projeniz var fakat hayata geçirmek maddi sıkıntılar mı çekiyorsunuz? Ya da test amacıyla bir hosta mı ihtiyacınız var? Hiç sorun değil. Bu yazıda size 3 adımda nasıl San Andreas Multiplayer'da bedava host alabileceğinizi anlatacağım.

Adım 1: Siteye giriyoruz.

Siteye giriş yapmak için buraya tıklayınız. Siteye girdikten sonra karşımıza "Welcome to Ultra-Host!" şeklinde bir yazı çıkıyor. Yani, Ultra-Host'a hoş geldiniz anlamında. Hemen altında mevcut stok sayısını gösteren "Request Server" butonunun hemen yanında stok sayısına bakıyoruz. Eğer 0 yazıyorsa ve arka plan rengi kırmızıysa boş stok yok demektir. Yani, geçici süreliğine host alamazsınız. Fakat arka plan rengi yeşil ve 0'ın üzerindeyse o kadar sayıda host boş demektir. Biz bu butona tıklayarak host alacağız. Fakat bundan önce üyelik açmanız gerekiyor. Kayıt olmak içinse şu sayfaya gidebilirsiniz.

Adım 2: Request Server butonuna tıklıyoruz.

Butona tıkladıktan sonra karşımıza çıkan sayfada size şu sayfada işaretlenmesi gereken kuralları söylüyor. Bu bir nevi botları da uzak tutmak amacıyla yapılmış denilebilir. Mesela şıklarda "Sunucuyu aktif tutmayacağım" gibi seçenekler de var. Bunlara düşmeyerek, "sunucuyu aktif tutacağım" seçeneğini işaretliyoruz. Biraz can sıkıcı olabilir. Sizden istenilen kuralları işaretleyin sadece. Daha sonra altta mavi buton halinde bulunan "Request Server" butonuna tıklıyoruz.

Adım 3: Menüde "Server Panel" butonuna basıyoruz.

Açılan sayfada mevcut hostunuz görünmektedir. "Manage" butonuna tıklayarak paneli açıp, sunucuyu kontrol edebilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler


  1. Sunucuyu aktif tuttuğunuz sürece sunucunuz aktif kalacaktır. Kapatma gibi bir durum yok yani. Aktif tutmanız için her gün panele girip "Manage" butonuna basmalısınız.
  2. Sunucunun adında mutlaka Ultra-H.com reklamı bulunmalıdır.
  3. Mutlaka ultra-h filterscripti çalışmalıdır.
  4. Panelden "Server Usage" seçeneğine girerek CPU veya RAM'in %100'ü geçmediğinden emin olmak. Yani, modunuzun makineyi zorlamadığını bilmek diyebiliriz.
  5. Birden fazla host istememeniz. (Her üyelik için maksimum 1 tane host alma şartı bulunmakta.)
  6. Roleplay ve benzeri modlar çalıştırmamalısınız.
  7. Sunucu portuna veya herhangi bir şeyine dokunmamalısınız.
Yukarıda belirtilen kurallardan birisini çiğnerseniz sunucunuz kapatılabilir. Ucuz etin yahnisi yenmez derler. Eğer bedava host arıyorsanız size tavsiye ettiğim site son zamanların en popüleri olmasının yanında en kalitesi diyebilirim.

Aldığınız hostun yanında koruma da sağlanmaktadır. Eğer aktif stok yoksa gün içerisinde belirli sürelerde siteye uğrayın. Elbet bir host boşa düşecektir, ümidinizi yitirmeyin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar