Interior Giriş Çıkışlarını Kapatmak

Interior Giriş Çıkışlarını Kapatmak

Gta San Andreas Multiplayer oyununda, tekli oyuncu modunda olduğu gibi bazı dükkan gibi örneklerin kapılarının önünde sarı bir halde interior giriş çıkışları bulunmaktadır. Bu bazı konseptler için sıkıntı yaratabilmektedir. Fakat bunu takmanıza hiç gerek yok, çünkü bunları kaldırmak tamamen sizin elinizde.

Ekleyeceğimiz küçük bir kod ile giriş çıkışları kapatmış olacağız. Peki, bu kodu nereye koyacağız? Bu giriş çıkışları kapatmak için OnGameModeInit'e aşağıdaki kodu koyacağız. Böylece her mod açıldığında kod aktif olmuş olacak ve giriş çıkışlar kapanmış olacak.

DisableInteriorEnterExits();

Peki hocam, ben bunu filterscript olarak çalıştıramaz mıyım? İlla OnGameModeInit mi olmak zorunda ki? Hayır, çalıştırmak tamamen senin elinde. Filterscriptlerde biliyorsun ki mod olmadığı için OnGameModeInit yerine OnFilterScriptInit kullanılmakta. Yani filterscript açıldıktan sonra olacakları konu alıyor. Yapman gereken OnGameModeInit yerine OnFilterScriptInit callbackine koymak olacak. Fakat böyle küçük bir kod için bir filterscript çalıştırmak da pek bir mantıksız görünüyor. Seçim senin. İyi günler ahbap!

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Yorum yapmak için Google hesabına veya bir web sitesine ihtiyacınız yoktur. Kimlik seçme bölümündeki varsayılan değeri "Adı/URL" olarak seçebilir, isminizi yazdıktan sonra "Devam" butonuna tıklamanız yeterlidir. Sizlere gösterdiğimiz minik adımların arkasından yorumunuzu yazmaya başlayabilirsiniz. İçeriğimizle ilgili yorumunuzu yaptıktan sonra "Yayınla" butonuna basmayı unutmayın!