Anti Can ve Zırh Hilesi

Anti Can ve Zırh Hilesi

Bu include ile health ve armour hack kullanan oyunculara sonsuza kadar elveda diyebilirsiniz. Çünkü bu oyuncuların kökünü kazımak artık sizin elinizde! Kurulumu tamamlayıp, kurulum bilgilerini son damlasına kadar iyi şekilde tamamladığınız zaman geriye arkanıza yaslanmak kalıyor.

Eh, biz senin için her şeyi en basite indirmeye çalıştık. Hile kullanan oyuncuya ise vermen gereken ceza senin elinde. İndirdiğin dosyada açıklama kısmında her şey yazıyor. Örnek filterscripti incelerseniz örnek kullanımını görebilir ya da dosyanın açıklama kısmındaki örneği inceleyip modunuza ekleyebilirsiniz.

Kullanmaya başlamadan önce bilmeniz gereken şey, bu anti hileyi sadece modunuzda değil SetPlayerHealth geçen her yerde kullanmanız. Yani filterscript kullanıyorsanız ve içerisinde SetPlayerHealth geçiyorsa o filterscriptın başına #include <antihahack> eklemeniz gerekmektedir.

İndirme Bağlantıları:


Bağlantılar kırık olduğu için şimdilik kaldırıldı, can ve zırh hilesine özel olarak koruma geliştirildiğinde tekrardan eklenecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar